Центру “Здоров’я нації” виповнюється 10 років

Центр «Здоров’я нації» з радістю повідомляє Вам, що нашому центру виповнюється 10 років, і ми раді привітати всіх співробітників компанії, а також наших партнерів із цією знаменною датою. 10 років – це вельми значний термін, що дозволяє говорити про те, що наша команда йде по правильному шляху розвитку, досягаючи нових вершин. Минулими роками ми значно розширилися, адже починали ми з 50 квадратних метрів, пари реабілітаційних апаратів і маленького штату співробітників. Зараз у вашому розпорядженні 450 просторих метрів, 2 зали реабілітації, 2 кабінети лікаря та велика різноманітність реабілітаційних апаратів. Велика команда фахівців, яка щодня підтримує високий рівень кваліфікації, удосконалює технологію реабілітації та шукає нові знання та навички для досягнення ще більших результатів реабілітації. Технологія, яка зарекомендувала себе до нас, підтримується в повному обсязі, а за цей час тільки доповнилася новими методиками і стала більш унікальною та ефективною. Це доводить безліч успіхів, досягнутих у реабілітації наших пацієнтів, адже ваше здоров’я для нас головне.

Ваші відгуки та добрі слова змушують нас ще краще працювати і ще більше розвиватися. За ці 10 років ми відкрили центри у місті Дніпро, Новомосковськ та Херсон, які успішно працюють сьогодні.

Була значно покращена якість сервісу, тепер Ви можете придбати курс реабілітації будь-яким зручним для вас способом. Гнучкість та індивідуальний підхід до кожного пацієнта дозволяють нам досягати поставлених завдань у реабілітації та залишатися кращими у своїй справі.

Для «Здоров’я нації» – це лише початок, це новий етап у розвитку! Важливо рухатися далі, підкорювати нові вершини, досягати нових цілей, не забуваючи про той досвід, який ми отримали за ці 10 років.

Для запису до нас у центр Здоров’я Нації, телефонуйте за телефоном: +38 073 789 40 50

Что такое
кинезитерапия?

Кинезитерапия – одно из основных средств реабилитации, основанное на том, что движения тела помогают обновить, улучшить и сохранить хорошее функциональное состояние костей и мышц, сердечно-сосудистой и других систем организма.
Подробнее о методике

Без хирургических операций

Без лекарств и уколов

Гарантия результата 95%

Облегчение и ощутимые результаты уже после первых сеансов

Устранение причин, а не следствий

Опытные реабилитологи

Боли в спине и суставах?

ХВАТИТ ТЕРПЕТЬ,
запишитесь на прием!

Лечение без уколов, операций и таблеток

КОНСУЛЬТАЦИЯ ВРАЧА

Приєднуйтесь до нас в соц мережах:

Дивіться нові вправи, читайте корисні поради,
отримуйте знижки та акції