Кінезіотейпування

Що таке кінезитологічне тейпування?

Кінезіологічне тейпування – це простий і дуже ефективний метод, який використовується у фізичній реабілітації центру «Здоров’я нації» при розтягуванні зв’язок, м’язових болях, набряках, а також при реабілітації після травм за допомогою спеціальної клейкої стрічки (тейпа ). Кінезіотейп покращує кровообіг, знижує больові відчуття та сприяє інтенсивному загоєнню. Тейпування в нашому центрі забезпечить м’язи та зв’язки постійною підтримкою, прискорить їхнє самостійне загоєння без застосування медичних препаратів та таблеток.

Найчастіше кінезіотейпування застосовується при таких захворюваннях як:

  • артрити, остеохондрози, артрози;
  • сколіози, грижі, протрузії;
  • забиті місця, гематоми, розтягування та інші травми.

Сама стрічка, не викликає алергічних реакцій , не має негативних ефектів та вікових обмежень за рахунок чого реабілітація проходить більш продуктивно.

Як роблять кінезитейпування?

У процесі накладання кінезіотейпів на пошкоджений м’яз або суглоб використовується різний натяг стрічки, завдяки чому покращується кровообіг і створюється правильне положення м’язового сегмента. Тому кінезіотейпування при розтягуванні зв’язок у поєднанні із заняттями на реабілітаційних апаратах і суглобово-партерною гімнастикою має високий терапевтичний ефект у досягненні стійких результатів та позитивну динаміку реабілітації:

>

  • зменшує болючі відчуття;
  • знімає набряклість на пошкодженій ділянці;
  • сприяє зменшенню запального процесу та, згодом, його повної ліквідації;
  • приймає на себе частину навантаження, що надається на пошкоджений м’яз або суглоб.

Ви приходьте на заняття з вже заздалегідь накладеними кінезіо тейпами, які допомагають скоригувати положення зв’язок, розслабити або простимулювати м’язи. Саме тому стає набагато легше займатися, а необхідні результати досягаються набагато швидше.

Саме тому Вам необхідно звернутися до нашого фахівця, який підбере для Вас метод накладання кінезіотейпів та визначить точне місце для накладення стрічок виходячи з Ваших скарг. Ми завжди прагнемо того, щоб у нашому центрі «Здоров’я нації» Ваша реабілітація проходила максимально комфортно та ефективно.

Звертайтеся за детальною інформацією та для запису на прийом за телефоном: +38 073 789 40 50

Что такое
кинезитерапия?

Кинезитерапия – одно из основных средств реабилитации, основанное на том, что движения тела помогают обновить, улучшить и сохранить хорошее функциональное состояние костей и мышц, сердечно-сосудистой и других систем организма.
Подробнее о методике

Без хирургических операций

Без лекарств и уколов

Гарантия результата 95%

Облегчение и ощутимые результаты уже после первых сеансов

Устранение причин, а не следствий

Опытные реабилитологи

Боли в спине и суставах?

ХВАТИТ ТЕРПЕТЬ,
запишитесь на прием!

Лечение без уколов, операций и таблеток

КОНСУЛЬТАЦИЯ ВРАЧА

Приєднуйтесь до нас в соц мережах:

Дивіться нові вправи, читайте корисні поради,
отримуйте знижки та акції